Image Alt

Joint EU

  /  Aktuelnosti   /  NAJAVA: Online radionica za pripremu sažetka projekta za projekat “Sprovođenje obuka i obrazovanja za deficitarna zanimanja”

NAJAVA: Online radionica za pripremu sažetka projekta za projekat “Sprovođenje obuka i obrazovanja za deficitarna zanimanja”

Dvodnevna online informativna radionica ima za cilj da pruži neophodne informacije i podršku potencijalnim podnosiocima prijedloga projekta za pripremu sažetka projekta (Concept Note)  u okviru Poziva za dostavljanje prijedloga projekata u oviru grant šeme „Sprovođenje obuka i obrazovanja za deficitarna zanimanja”.

Datum održavanja: 23. i 24. mart 2021. godine

Vrijeme: 10:00 – 13:00 časova oba dana.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete na online radionici, potrebno je da potvrdite učešće prijavom na mejl adresu: bojana.lakovic@ice-org.eu najkasnije do 22. marta u 17h.  U mejlu je potrebno navesti ime i prezime učesnika/ce, naziv organizacije / institucije (ukoliko je to slučaj) ispred koje će prisustvovati informativnoj sesiji, zajedno sa email adresom, na koji ćemo uputiti poziv za online radionicu.

Napominjemo da učešće na radionici imaju podnosioci prijedloga projekata koji ispunjavaju uslove definisane Uputstvom za podnosioce prijedloga projekata koji je dostupan na internet stranici: http://www.cfcu.gov.me/en/tenders/grants/open_calls.

Radionica se sprovodi u okviru projekta Tehničke podrške Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.

Ovdje možete pronaći dnevni red radionice, kao i kratku informaciju o Pozivu.