Image Alt

Joint EU

  /  Aktuelnosti   /  NAJAVA: Konferencija za medije povodom početka realizacije projekata iz Poziva “Aktivnosti osposobljavanja za deficitarna zanimanja i za jačanje zapošljivosti romske i egipćanske populacije“

NAJAVA: Konferencija za medije povodom početka realizacije projekata iz Poziva “Aktivnosti osposobljavanja za deficitarna zanimanja i za jačanje zapošljivosti romske i egipćanske populacije“

Ministarstvo rada i socijalnog staranja organizuje konferenciju za medije povodom početka realizacije projekata iz Poziva za bespovratna sredstva “Aktivnosti osposobljavanja za deficitarna zanimanja i za jačanje zapošljivosti romske i egipćanske populacije”, koja će se održati u srijedu, 11. decembra 2019. godine u EU Info centru (Ul. 19 decembar) u Podgorici, sa početkom u 9 časova.

Prisutima će se obratiti:

  • Kemal Purišić, ministar rada i socijalnog staranja;
  • Hermann Spitz, sef Sektora za saradnju u Delegaciji Evropske unije u Crnoj Gori.

Potpisani projekti doprinjeće povećanju mogućnosti zapošljavanja nezaposlenih lica koja su u riziku od isključenosti sa tržišta rada, društvene marginalizacije i siromaštva.

Poziv se realizuje u okviru Programa CG i EU za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu koji se finansira iz Instrumenta za pretpristupnu pomoć (IPA).

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju ovom događaju.