Image Alt

Joint EU

  /  Aktuelnosti   /  NAJAVA: Konferencija za medije povodom objave poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Podrška zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori”

NAJAVA: Konferencija za medije povodom objave poziva za dodjelu bespovratnih sredstava “Podrška zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori”

Ministarstvo rada i socijalnog staranja organizuje Konferenciju za medije povodom objave poziva “Podrška zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori” u okviru Programa Evropske Unije i Crne Gore za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu.
Konferencija će se održati u utorak, 22. septembra 2020. godine u PR centru (Josipa Broza Tita 23a) u Podgorici sa početkom u 10:00 časova. 
 
Na konferenciji će se obratiti ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić, generalna direktorica Direktorata za evropske integracije, programiranje i implementaciju EU fondova Ljiljana Simović, predstavnik Delegacije EU u Crnoj Gori, kao i predstavnik Ministarstva finansija, Direktorat za finansiranje i ugovaranje sredstava EU pomoći (CFCU).
Ovdje možete preuzeti dnevni red konferencije: Agenda .pdf