Image Alt

Joint EU

  /  Aktuelnosti   /  Online radionice za potencijalne aplikante

Online radionice za potencijalne aplikante

Održana Obuka za pripremu predloga projekata u okviru grant  šeme „Podrška zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori“

U okviru projekta „Tehnička podrška Operativnoj strukturi za Sektorski operativni program za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu“, održane su online dvodnevne radionice za potencijalne podnosioce predloga projekata u okviru grant šeme “Podrška zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori”3. I 4. novembra 2020 godine. Radionice su održane u cilju pružanja podrške potencijalnim podnosiocima prijedloga projekata u pripremi projektne dokumentacije, jasnijim razumijevanjem principa samog Poziva za podnošenje prijedloga projekata, principa regrantiranja I sl.

Poziv za podnošenje predloga projekata u okviru Grant šeme „Podrška zapošljavanju u manje razvijenim opštinama u Crnoj Gori“ ima za cilj da pruži podršku poslodavcima, malim i srednjim preduzećima u privatnom sektoru u manje razvijenim regionima i oblastima u Crnoj Gori, i to u Danilovgradu, Nikšiću, Cetinju, Žabljaku, Ulcinju, Plužinama, Pljevljima, Kolašinu, Mojkovcu, Šavniku, Bijelom Polju, Beranama, Rožajama, Plavu, Gusinje, Andrijevici, Petnjica, kroz otvaranje novih radnih mjesta i podršku u razvoju vještina u skladu sa sopstvenim potrebama.

Poziv je objavljen 4. septembra 2020. Dok je je krajnji rok za dostavljanje prijedloga projekata je 3. decembar 2020 godine.