Image Alt

Joint EU

  /  Aktuelnosti   /  Najava: Konferencija za medije povodom objavljivanja trećeg Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje

Najava: Konferencija za medije povodom objavljivanja trećeg Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje

Zavod za zapošljavanje Crne Gore organizuje Konferenciju za medije povodom objave trećeg Javnog poziva za dodjelu bespovratnih sredstava za samozapošljavanje.

Konferencija za medije će se održati u petak, 16. aprila 2020. godine u PR centru (Josipa Broza Tita 23a) u Podgorici sa početkom u 10 časova.

Konferenciju za medije će otvoriti Milena Lipovina – Božović, državna sekretarka u Ministarstvu ekonomskog razvoja, kao i Miguel Magro Gomez, predstavnik Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori i Suljo Mustafić, direktor Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Podsjećamo, bespovratna sredstva se finansiraju iz Projekta “Program grantova za samozapošljavanje” koji je dio 18 miliona vrijednog Programa EU-CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu, koji se finansira iz pretpristupnih fondova EU.

Ovdje možete preuzeti dnevni red konferencije.