Image Alt

Joint EU

  /  Aktuelnosti   /  NAJAVA: REGIONALNA KONFERENCIJA PROJEKATA “LOKALNA PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE I NJIHOVA ODRŽIVOST”

NAJAVA: REGIONALNA KONFERENCIJA PROJEKATA “LOKALNA PARTNERSTVA ZA ZAPOŠLJAVANJE I NJIHOVA ODRŽIVOST”

Konferencija se organizuje sa ciljem razmjene dobre prakse i iskustava među zemljama iz regiona i Evropske unije u pogledu funkcionisanja i održivosti lokalnih partnerstava u oblasti zapošljavanja i njihove uloge u kreiranju lokalne politike zapošljavanja. Konferenciju će otvoriti v.d. generalna direktorica Direktorata za rad i zapošljavanje, Jevrosima Pejović, dok će događaju prisustvovati predstavnici institucija, organizacija i lokalnih partnerstava za zapošljavanje iz Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Zainteresovani mogu da se prijave do ponedeljka, 10. maja, do 12.00h, na email adresu kancelarije projekta: msljukic@archidata.it. Nakon prijave prijavljeni dobiće link za ZOOM platformu putem koje će se konferenicija odvijati.

Napominjemo da se projekat realizuje u okviru Programa EU i CG za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu politiku, koji se finansira iz pretpristupnih fondova Evrospke unije.

Ovdje možete preuzeti dnevni red konferencije.