Image Alt

Joint EU

  /  Aktuelnosti   /  NAJAVA: Svečana konferencija povodom početka projekta “Jačanje kapaciteta sistema socijalne i dječje zaštite u Crnoj Gori”

NAJAVA: Svečana konferencija povodom početka projekta “Jačanje kapaciteta sistema socijalne i dječje zaštite u Crnoj Gori”

U okviru Programa Evropske Unije i Crne Gore za zapošljavanje, obrazovanje i socijalnu zaštitu započeo je sa realizacijom projekat “Jačanje kapaciteta sistema socijalne i dječje zaštite u Crnoj Gori”.
U cilju informisanja šire i stručne javnosti o projektu, kao i u cilju sprovođenja konsultacija sa zainteresovanom javnošću o prioritetima u izgradnji kapaciteta sistema socijalne i dječje zaštite u Crnoj Gori, Ministarstvo rada i socijalnog staranja, u saradnji sa projektnim timom, organizuje konferenciju koja će se održati u utorak, 17. decembra 2019. godine u Hotelu Ramada u Podgorici, (Bulevar Save Kovačevića 74) sa početkom u 10:00 časova.
Na konferenciji će govoriti ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić, generalna direktorica Direktorata za evropske integracije, programiranje i implementaciju EU fondova Ljiljana Simović, generalni direktor Direktorata za socijalno staranje i dječju zaštitu Goran Kuševija, vođa tima projekta Žarko Šunderić, kao i predstavnik Delegacije EU u Crnoj Gori Magro Gomez Miguel.
Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju događaju.
Ovdje možete preuzeti dnevni red konferencije: Agenda.docx